Neu


Aquest proper cap de setmana és el que tradicionalment la majoria d'estacions d'esquí obrien, però cada vegada més són les que obren pel pont de la purissima, ja que cada vegada costa més que hi hagi neu. Les estacions d'esquí del Pirineu cada vegada ho tenen més difícil per poder oferir una temporada bona, malgrat les quantioses inversions que s'hi fan. Totes les estacions per sota 2000 metres tard o d'hora es veuran obligades a tancar.
A molts catalans ens agrada quasi tant per no dir tant com els suïssos la neu i els esports relacionats amb ella, i cada vegada més ens veiem empesos a buscar alternatives als nostres pelats Pirineus, i buscar la neu als Alps.
L'oferta alpina és molt gran i variada, des dels grans ressorts a les petites estacions locals, totes elles amb el seu encant, algunes amb més fama que d'altres però totes elles en un entorn bucòlic. A tothom li sona Sankt Moritz, Saas-Fee, Zermatt, Gstaad, etc, però existeix un ventall enorme de petites estacions que ens permeten gaudir d'uns dies de bona neu per un preu raonable i assequible, moltes elles amb glacera inclosa.
Hi ha països on és més barat i d'altres més car, jo només he anat a Suïssa, però fa molt de temps que sento a dir que a Àustria és més barat. Tot és mirar preus i triar l'opció que més ens agradi i s'ajusti a la butxaca.

btemplates